Jakter brannstifter etter fem branner i Lillesand

Politiet har så langt ingen mistenkte etter at det i løpet av et par timer oppsto fem branner i Lillesand natt til søndag og på morgenkvisten.

Tekst: Tore Myrberg

Den første meldingen kom inn 05.17 om at det brant i en garasje. Brannmannskapene fikk raskt kontroll på flammene, og hindret raskt spredningsfaren. Beboerne i det tilstøtende huset ble sjekket av ambulansepersonell, som konstaterte at alt sto vel til.

Dette var imidlertid bare første av flere utrykninger for brannmannskaper og politiet. Totalt endte det hele opp i fem episoder. I tillegg til garasjen brant det også i veggen på en bod, søppeldunker og postkasser.

Brannene var i området Springvannsheia.

– Det er rett og slett noen som holder på å lage arbeid for oss. Dette er et boligområde med tett med gamle trehus, og jeg synes det er litt ekkelt, uttalte utrykningsleder Håkon Christoffersen i Lillesand brannvesen til Fædrelandsvennen søndag morgen.

Totalt har 13 brannfolk og to politipatruljer deltatt i arbeidet med brannene i det aktuelle området.