Denne gjengen tåler mer enn de fleste

Det er ikke få fotballkamper dommerne på bildet har vært involvert igjennom en mannsalder. Alle fikk lørdag 25-årsmerket som dommere og/eller veiledere.

Merket er nytt av året, og er ment som en anledning for dommerkomitéen i NFF Agder til å sette pris på dommere og veiledere med lang fartstid.

– Denne gjengen består av de vi kan dokumentere har vært med og bidratt i minst 25 år. Vi ønsker med 25-årsmerket å ha en anledning til å markere de som har lang fartstid, sier Mats Nesmann, leder i dommerkomitéen i NFF Agder.

Han sier man nå vil ha denne markeringen som et fast innslag på dommernes vårsamling i kretsen.

– Vi har kanskje noen som vi ikke har fanget opp, så både disse og de som etter hvert passerer 25 år vil bli tildelt merket i framtiden, sier Nesmann.

Disse dommerne og veilederne var kvalifisert til å få merket ved den første utdelingen:

Odd-Jarle Larsen, Richard Laukus, Odd Arild Esperås, Espen Larsen, Ivar Olaisen, Karl Anders Sletten, Tore Myrberg, Hans Tore Terjesen, Jan Næss, Roy Helge Olsen, Vidar Lorentsen, Leif Martin Arntzen, Emiri Shyqri, Thor Håversen, Alf Helge Repstad, Geir Røstad, Kjell Ivar Lundvall, Bernt Ødegård, Bjørn Bilstad, Oliver Torkelsen, Kjell Arve Bjørnstøl, Steinar Sætra-Pedersen, Per Berge, Odd Gullestad, Magne Vidar Forsberg.