Skifter navn men fortsetter med tall

Line Granjord Paulsen og Bookkeeper er to navn som har hengt tett sammen de siste par årene. Det forandrer seg imidlertid om kort tid.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Forandringen er ikke mer dramatisk enn at Bookkeeper skifter navn. Det nye navnet er Ecit, og Line forklarer gjerne det som viser seg å være en forkortelse.

– Det står for «economics & it». Bakgrunnen er at Bookkeeper ble kjøpt opp av et dansk firma i 2017, og at de ønsker å samle sine firma under en felles paraply med likt navn, sier Granjord Paulsen.

Fortsetter som før

Det betyr blant annet at man innad i Ecit skal jobbe mest mulig likt, slik at det kan ytes hjelp på tvers av firmaene. Samtidig skal kundene kun oppleve skiftet som positivt.

– Det blir ingen forandringer i systemene eller slikt, og vi har i utgangspunktet det samme tilbudet som vi har hatt til nå. Kundene vil ikke merke noe annet enn endring i navnet. Navneskiftet vil skje i løpet av mai, og det blir i løpet av kort tid sendt ut informasjon til kundene våre.

Selv tror Line at endringene heller ikke vil merkes i stor grad for henne på kontoret.

– Jeg vil fortsatt jobbe primært med webbaserte tjenester gjennom Poweroffice Go, men vi har andre systemer også.

Det er vanskelig å skjule det kommende navneskiftet når disse står framme på kontoret.

Populær tjeneste

Behov for hjelp til regnskapet gjør at Ecit i Risør har en god kundemasse. Dette til tross for at det kun er ett år og ti måneder siden kontoret med Line Granjord Paulsen åpnet opp i Risør Næringsgård.

– Det var stor pågang med nye kunder i starten. Nå er det mer et jevn tilsig. Men, det er fortsatt plass til nye kunder.

Hun råder de som vurderer å skaffe seg et regnskapsbyrå, eller for den saks skyld å bytte byrå, om å ta kontakt.

– Det er viktig med rett løsning til den enkelte kunde, så jeg selger ikke inn noe som ikke passer kunden. Behovet for å bruke Poweroffice Go er nok ikke så stort om du kun har en faktura eller to i måneden, men da har vi andre løsninger. Og om du har mange inngående fakturaer, har vi elegante løsninger for dette, sier Granjord Paulsen.

Spennende jobb

Der hun sitter på kontoret med skjermene fulle av kolonner og tall, er det tydelig at hun er i sitt ess. Det skal hun fortsatt være selv om navnet Bookkeeper forsvinner, og Ecit allerede er trykt på kaffekoppen.

– Det er en spennende jobb, hvor jeg gjør alt fra A til Å. Det fører til at kundene som kommer inn kun har meg å forholde seg til. Slik blir det også i Ecit, avslutter Line Granjord Paulsen.