Mange vil hjelpe da Otto kom til Vanja

Det ble en hektisk tirsdag for Vanja Egeland da Team Otto valgte å hjelpe henne som første person i den nye nettserien «Team Otto On Tour».

Tekst og foto: Tore Myrberg

Planen er at episoden som ble filmet tirsdag blir lagt ut onsdag klokken 18. Den finner du på nettstedet: https://teamotto.no/programmer/team-otto-on-tour/episoder/

– De som sjekker episoden vil få med seg at vi river to soverom og gjør det om til ett. Da blir det funksjonelt slik at Vanja ikke lengre velger å ligge på sofaen å sove, sier Otto Robsahm til iRisør.no etter en lang dag med jobbing sammen med sine håndverkervenner og frivillige.

Kamp om rommet

Vi skal ikke røpe for mye, da folk heller må sjekke episoden selv. Vanja Egeland kan imidlertid røpe at det nok blir kamp om nettopp det nye soverommet.

– Det ble et stort flott soverom, så nå er diskusjonen i full gang her. Lilly (datteren) vil gjerne at vi skal bytte rom så hun får det nye, sier Egeland.

Vanja er strålende fornøyd med resultatet av det hele.

– Jeg er utrolig takknemlig for alt det de har gjort og gitt oss.

Strømmet til med hjelp

I tillegg til de som er med rundt, var det også mange andre som bidro under besøket i Risør. Med på dugnaden var blant annet RTA, som stilte med en container til restavfall. Uten den støtten måtte Egeland selv måtte blitt kvitt det som ble revet ut og kastet.

Det var også mange flere som bidra. Blant disse klasse 2MKA, som heller valgte dugnad hos Vanja enn å sitte i klasserommet.

– Det kom folk hele tiden. Blant annet en dame på 76 år som hadde lest om dette på Facebook. Hun satte i gang med å støvsuge og tørke støv, sier Otto Robsahm.

Han håper mange vil laste ned appen til «Team Otto On Tour» og at folk går inn på nettsidene for å se programmet.

– Dette bli bare å se på nett, og vi har hele tiden ønsket at programmet skulle være gratis for alle. Så dette kan alle gå inn å se og dele så mye de orker.

https://teamotto.no/programmer/team-otto-on-tour/episoder/