Inviterer til sosial seniormiddag

Frivillighetssentralen inviterer til en sosial middag for de over 60. Middagen skal holdes på Brygga Restaurant og pizza, og det blir en spesialmeny.

Tekst og foto: Knut Erik Liane

For at alle skal kunne være med blir det tilbud på to middagsretter. Dersom noen trenger å bli kjørt stiller frivillighetssentralen opp med transport.

– Det er viktig for oss at alle skal kunne delta, derfor blir det mulig å kjøpe en litt rimeligere middag. I tillegg til at vi kan stille med transport for de som trenger det, sier Ole Henrik Grønn.

Ole Henrik bragte opp konseptet seniormiddag i kommunen da han jobbet der. Men, hadde ikke trodd det var han som skulle ende opp med det.

– I min tid så fremmet jeg et forslag i bystyret om å sette av midler til dette prosjektet. Da tenkte jeg jo ikke at dette skulle bli jobben min i ettertid. Men, nå har det jo landa her, så nå skal jeg følge det opp som frivillig koordinator, sier Ole Henrik Grønn.

Middagen er onsdag den 29. mai og påmeldingsfristen er den 24. mai. Grønn tar fortsatt imot påmeldinger.

– Vi har fått 20 påmeldte til nå, så da er vi sikra at det skjer, derfor er det er fortsatt mulig å melde seg på. Jo flere jo bedre, avslutter Ole Henrik Grønn

Dersom du har lyst å melde deg på så er det bare å trykke på denne linken.