Knepent tap, men god vårsesong

Risørs G16 i fotball holdt på å ta med seg tre poeng hjem i siste kamp før ferien. I stedet ble det tap, men spillerne har uansett grunn til å være fornøyd med vårsesongen.

Tekst: Tore Myrberg Foto: Frank Hagane

Forutsetningene i forkant av kampen var klare. Med seier ville Risør ende på andreplass i G16 2. divisjon avd. 1. Og det så lenge veldig lyst ut.

– Isak Hagane skaffet oss en straffe etter 18 minutter, og den satte Khalid Muktar trygt i mål. Det skjer etter en god risørperiode. Ellers var kampen jevn i førsteomgang, med flere gode sjanser for Risør, forteller Frank Hagane.

Og andreomgangen begynner bra for Risør, med et par gode frispark fra Emil Frøyna som stryker rett utenfor mål. Så kommer Grane mer inn i kampen og presser Risør de siste minuttene.

– Når det er fem minutter igjen av kampen blir Ahmed taklet og blir liggende, noe som Grane utnytter og setter ballen i mål. To minutter senere setter Grane inn en sluttspurt og får ett mål til, og da er kampen ferdig.

Dermed taper Risør 1-2 på bortebane mot sesongmesterne. Likevel skal laget ha skyt for en vel gjennomført vårsesong hvor de ender på en fin tredjeplass.

Tabellen

Lag S P
1 Grane Arendal 2 7 16
2 Froland 7 15
3 Risør 7 12
4 Trauma 7 11
5 Lillesand 7 8
6 Express 6 6
7 Jerv 2 7 5
8 Øyestad 6 4