Må utsette morgendagens herrekamp

Birkenes sliter med å stille lag til torsdagens seniorkamp i fotball. Det betyr at Risør nok kunne «tjent» tre poeng, men det er ikke aktuelt.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Når et lag ikke kan stille til kamp er fort resultatet at motstanderen vinner 3-0 på walkower og at laget som ikke stiller får bot. Med kun 14 seriekamper i årets litt merkelige 5.divisjonsavdeling, ønsket ikke Risør FK dette.

– Vi vil heller spille kampen enn å få tre gratispoeng. Dessuten vet vi at det kan oppstå vanskelige situasjoner for lag til enkelte kamper, og vi kan jo fort en gang komme i samme situasjon selv, sier trener Rune Norgaard.

Han fikk telefon tirsdag fra Birkenes om situasjonen.

– Jeg kommer til å ta kontakt tilbake i dag. Så får vi se om vi kan finne en ny dato til kampen. Den var faktisk allerede flyttet, da den skulle vært spilt lørdag. Men, da var det flere spillere som ikke kunne på grunn av bryllup og slike ting, sier Norgaard.

Mest sannsynlig forsøker man å få på plass kampen på Kjempesteinsmyra før man går ut i sommerferie. Uansett skal Risør også spille bortekamp mot Imås 29. juni.