Inviterer til Rastejazz 2019

Rastejazz 2019

Gjerstad storband håper at dere vil komme på årets Rastejazz på Østerholtheia. Vi har mottatt denne pressemeldingen:

Rastejazz – Smak av sommer

Førstkommende fredag inviterer Gjerstad storband igjen til gratis konsert på Østerholtheia.

Det tradisjonsrike arrangementet har pågått i over 20 år og bandets medlemmer står virkelig på for å gi publikum en feiende flott, musikalsk opplevelse på vei inn i ferieukene.

Indre Ludefladen Jazz vil være til stede med gøyal musikk. De har nylig hatt et samarbeid sammen med storbandet, og har hatt konserter både på Evje og Vegårshei. Gjerstad storband drar til Vadsø i september for å spille. I forkant av turen har bandet jobbet med mange Beatleslåter. Vi håper at publikum kommer til å like de får høre av dette. Det musikalske er dermed godt ivaretatt og blir en god opplevelse. Rastejazz er både for lokalt publikum og trafikanter som kommer innom på vei til Sørlandet. Dette er en familiearrangement – og det er GRATIS.

NAF avd. Aust-Agder blir med som arrangør. Det setter storbandet veldig pris på. Hovedfokus på Rastejazz er raste – ikke haste. Trafikksikkerhet står i sentrum og er baktanken for hele arrangementet. NAF har med gode tips for alle på veien.

Vi garanterer smakfulle vafler! Men også pølse, kaffe, kake og brus står på menyen for salg. Det blir lynlotteri og premiene er mange.

For de som har lyst, kan det bades. Dessuten er det mulig å fiske.

Følg parkeringsanvisninger. Det kan også være lurt å ta med campingstol.

Velkommen til en hyggelig rast – enten du har kjørt langt eller kort. Innkjøring fra E-18 etter «elgbrua» rett over grensa fra Telemark.

RASTE – IKKE HASTE!

Mvh Gjerstad Storband