Nina og Hanne til topps i Embla Cup

Ni båter stilte til start i jubileumsutgaven av Embla Cup lørdag ettermiddag. Raskest av dem alle var duoen Nina Gresvig og Hanne Naas.

Tekst: Tore Myrberg

Under flotte forhold hvor sol og vind var på lag med seilerne, knivet damene i Risør Seilforening om det ettertraktede troféet. Til slutt var det C121 med Nina Gresvig og Hanne Naas som kunne juble høyest.

Men, det var brede smil å finne hos alle var med på Embla Cup i år. Andreplassen gikk til C77 med Tirill Mathisen og Iben Aanonsen, mens C24 med Linda Solli, Mona Halvorsen og Malin Paust kapret den siste plassen på pallen.

Sjekk bildene fra dagens Embla Cup her:

Som vanlig er det nå videre et sosialt arrangement, som vi velger å la seilerne ha for seg selv.

Les også:

Her var det noe som ikke stemte