Lindal med rekordkontrakt i Asker

Lindal Smith Elementer har inngått sin største enkeltkontrakt noen sinne når de nå skal levere elementer til 50 rekkehus i Asker. Kontrakten er på 36 millioner pluss mva.

Tekst: Tore Myrberg

– Kontrakten er med Peab, og dette er vår største enkeltkontrakt til nå, sier salgsleder Helena Guttormsen i Lindal Smith Elementer.

I tillegg til prosjektet «Bergerveien 24» på Billingstad i Asker, vurderes det nå også ytterligere leveranser til Peab for blokker og punkthus.

Gir stabil produksjon

Lindal Smith Elementer skal levere takelementer ferdig tekket, yttervegger, brannskillevegger, bjelkelag, innvendig reisverk og plattinger. Byggene leveres komplett montert utvendig, foruten blikkenslagerarbeid.

– Vi er stolte over å bli valgt som leverandør og samarbeidspartner for Peab. Dette er et flott prosjekt som vi ser frem til å være med på, sier Guttormsen.

I løpet av de neste 10-15 årene skal det utvikles nærmere 1600 boliger i Vestre Billingstad, et tidligere industriområde i Asker. Prosjektet Bergerveien 24 er en del av dette området, og ligger i sør-vestlig ende, på grensen mot store landbruksområder. Peab er totalentreprenør for dette prosjektet og nå er det klart for første byggetrinn, med Lindal Smith Elementer (LSE) som elementleverandør.

– Prosjektet gir oss en stabil gjentagende produksjon over lang tid fremover, noe som er veldig positivt for oss, forteller Guttormsen.

Salgsleder Helena Guttormsen i Lindal Smith Elementer.

Positiv erfaring

Dette er det andre prosjektet Lindal Smith Elementer signerer med Peab. For tiden er det full aktivitet på Carl Berner i Oslo hvor Peab setter opp et åtte etasjers høyt leilighets- og næringsbygg, med elementer fra Lindal Smith Elementer. Erfaringen på dette prosjektet har telt positivt for valget av Lindal Smith Elementer.

– Peab AS er veldig fornøyde med å ha fått med seg en solid underentreprenør ved Lindal Smith Elementer på Bergerveien 24. Valget er blant annet basert på veldig positive tilbakemeldinger fra prosjektet på Carl Berner, og vi gleder oss til et tett og hyggelig samarbeid, sier Ahmad Saade, prosjektleder i Peab.

Byggherre for prosjektet er Bergerveien 24, som eies av AF Eiendom, Eiendomsplan og Klaveness Marine. Planlagt byggestart er i september. Lindal Smith Elementer starter leveringen av elementer i oktober og har produksjon ut 2021.

Prosjektet Bergerveien 24 på Billingstad i Asker.