Politiet ønsker tips etter ran

Agder politidistrikt ønsker tips fra publikum i forbindelse med ranet av Vitus apotek på Lund i Kristiansand mandag 23. september.

Tekst: Pressemelding Foto: Arkiv

– Vi ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha sett gjerningsmannen i tiden før, under eller etter hendelsen på apoteket mandag, sier Cecilie Pedersen Hille, fungerende påtaleleder i Agder politidistrikt.

Ranet ble meldt inn til politiet klokken 13.12 mandag 23. september.

Politiet ga i går en beskrivelse av gjerningsmannen. Det er snakk om en mann på omtrent 30 år. Mannen er rundt 175 centimeter høy, han er etnisk norsk, og hadde litt skjeggvekst. Han har en tatovering på høyre side av halsen. Mannen var ikledd en sort jakke eller genser og en sort lue eller strikkelue.

Dersom publikum har tips i saken kan de ringe politiet på 02800.