Kjendisblogger oppdaget Asbjørns klistremerker

I mars i år lagde Asbjørn Aanonsen et klistremerke som fikk stor oppmerksomhet både lokalt og andre steder i landet. Nå kommer neste bølge.

Tekst og arkivfoto: Tore Myrberg

For i bloggen «Kona til», som blant annet har nesten 20 000 følgere på Facebook, er klistremerkene med teksten «Hundeposer ja takk!» omtalt på en positiv måte.

– Jeg ble litt overrasket da jeg fikk tilsendt lenken. Det stopper jo ikke dette her, sier Aanonsen.

Mange har hentet

Klistremerkene er ment å feste på egne søpledunker for restavfall, som et signal til hundeeiere at det er helt greit om man legger hundeposer i avfallet her. Og etterspørselen har vært stor.

– Så langt har jeg lagt inn klistremerker fire ganger på Kiwi, og da 200 merker hver gang. I tillegg har jeg også levert hos Circle K et par ganger. Så etterspørselen har vært god.

Og, ikke minst, har det ført til en debatt om bruken av hundeposer for å slippe at det ligger avføring igjen rundt omkring.

– Derfor er det jo morsomt at saken sviver rundt fortsatt, sier Aanonsen.

Vil gjøre det lettere å bli kvitt hundeposene

Det er gjennom sitt eget firma, FOtrykk, Asbjørn har trykket klistremerkene.

– Også er jeg sponset med folie fra themagictouch.no. Og det hele har ført til at jeg har fått kunder til andre oppdrag. For det kom først en bestilling på disse klistremerkene fra Ofoten. Litt senere fikk jeg en bestilling på klistremerker for noe helt annet.

Her kan du lese bloggen vi omtaler: https://konatil.blogg.no/hundepose-ja-takk.html#kommentarer