Satte nye rekorder i Inzell i helgen

Forrige helg var det NM i Hamar, og denne helgen var det Internasjonal Master Sprint Classics i Inzell. Jørn Ingebrigt Pettersen er fornøyd med egen innsats.

Tekst: Marcus Aanonsen Foto: Privat
For Jørn ble det denne helgen satt nye personlige rekorder på banen i Tyskland. Nå blir det neste VM i slutten av februar.

– Dette er et løp som jeg har hatt på lista før jeg skal gå VM om noen uker. Jeg greide å få ganske greie tider selv om det tekniske ikke fungerte helt, sier Jørn Ingebrigt Pettersen til Irisør.

Tar på kroppen

Det kjennes godt på kroppen etter en helg med både full mental og fysisk innsats.

– Det har vært en bra helg, men det er jo hardt å gå fire løp som jeg har gjort denne helgen. Så det var godt å kunne sette seg ned på flyplassen med en kaffekopp og kjenne at man er god og støl i beina.

Personlig rekord

Det er 500 og 1000 meter sprint Jørn gjør best. Det ble til og med ny personlig rekord med 1.18,74 på 1000 meter. Noe som var veldig stas.

– Man klarer ikke helt å registrere tiden med en gang, men det var deilig å se den når jeg fikk reist med opp igjen. Da vet du at du har jobbet godt de siste rundene med syre i beina, sier Pettersen.

Snart VM

Det neste for Jørn nå er VM. Det har han vært med på før og han gleder seg til å konkurrere igjen.

– Nå blir det trening i fem seks ukers tid før VM mot slutten av februar. Da håper jeg på å kunne gå enda fortere og ta flere personlige rekorder, avslutter Jørn Ingebrigt Pettersen.