Har både plan A og B for gjennomføring

I morgen er det kun tre uker til billettsalget for årets Kammermusikkfest åpnes. Så langt er 15 konserter plottet inn i programmet.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Arkivbilde fra 2019

Det kan fort bli rift om billettene til de mest populære konsertene når Risør Kammermusikkfest arrangeres i perioden 22. til 27. juni. Med sterke navn som Leif Ove Andsnes og Tine Thing Helseth som trekkplaster, og en foreløpig begrensing i hvor mange som kan komme inn på hver konsert, lønner det seg nok å være tidlige ute for de som bare MÅ få med seg spesifikke konserter.

– De 15 konsertene som nå er lansert vil vi gjennomføre selv om det skulle bli samme strenge smittevernstiltak som vi hadde i 2020. I første omgang selger vi 100 billetter til hver konsert, slik at alle sitter med minst en meters avstand, skriver Risør kammermusikkfest på side nettsider.

Samtidig har arrangøren et håp om at smitteverntiltakene er mindre strenge kommende sommer, slik at de kan selge flere billetter til hver enkelt konsert.

– Tiden vil vise om det blir mulig å slippe inn flere publikummere senere. Hvis du er blant de heldige som klarer å få billetter til disse konsertene, kan du være trygg på at du slipper inn. Hvis konserten blir avlyst blir billettene refundert. Hvis en konsert du ønsker å gå på er utsolgt, må du bare følge med – og helst abonnere på vårt nyhetsbrev. Der vil alle få beskjed når nye konserter blir lansert, eller om vi får mulighet til å selge flere billetter til konsertene.

Det er også slik at det planlegges for flere konserter enn de 15 som man fra 18. februar kan kjøpe billetter til.

– Vi håper både på å kunne gjennomføre våre populære kveldskonserter, samt at det blir rom for lystige formiddagskonserter i Hollenderhagen. Kanskje det til og med blir lov å arrangere vår tradisjonsrike konsert på Stangholmen, står det spørrende på kammermusikkfest.no.