Mange besøkte Sørlandet Feriesenter i påsken

I fjor var Sørlandet Feriesenter koronastengt i påsken. I år åpnet de dørene, og responsen lot ikke vente på seg.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Trafikken ut til feriesenteret på Sandnes har til tider vært høy, og de tilmålte plassene har vært opptatt de fleste dagene igjennom påsken.

– Det har gått veldig fint i år. Camping har vært full. Det vil si at det har vært plass til flere, men vi har ikke strømkapasitet til mer. Så skulle vi hatt inn flere måtte de ha vært uten strøm, og det er det ikke så mange som ønsker i disse tider, forteller Mads Henrik Sandnes ved Sørlandet Feriesenter til iRisør.no.

Fylles opp for sommeren

De har vært grundige i å få på plass godt smittevern, og stoler i tillegg på at også gjestene bidrar i dette arbeidet. Sandnes sier det er viktig med en god start på sesongen for feriesenteret.

– Det er klart det er viktig, for vi har jo ikke de utenlandske turistene på besøk som vanligvis har vært her på skuldersesongene. Dette oppveier en god del for det.

Den usikre situasjonen rundt utenlandsreiser har ført til at mange norske turister også har sikret seg plass for sommeren.

– Vi opplever det samme som andre steder på Sørlandet med at de midterste ukene i juli begynner å bli ganske fulle. Det er noen ledige plasser innimellom, men alt tilsier at det vil bli helt fullt i år også.

Basseng og spiseri

En av tingene som gjør Sørlandet Feriesenter ekstra populært, er at badeanlegget med oppvarmet basseng. Det er imidlertid ikke tatt i bruk riktig ennå.

– Vi starter opp bassengene i månedsskiftet mai/juni, om været er som det skal.

I tillegg er det kommet inn nye drivere av feriesenterets spisested, som nå heter Landlig Lykke Spiseri.

– Det er veldig flott at de har kommet inn. Vi merker at de har veldig god standard på maten, og at de er veldig interesserte i det de holder på med. Og vi har allerede fått gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Så vi håper dette tilbudet blir brukt også av risørfolk for øvrig i tiden framover, avslutter Mads Henrik Sandnes.