– Vi er strålende fornøyd

Den tidligere banken på Solsiden har fått nytt liv etter at Embla Design flyttet inn. Asta Gautland Andersen er svært fornøyd med det historiske lokalet.

Tekst og foto: Knut Erik Liane

Gautland Andersen og de ansatte har lagt ned mye tid og energi i det nye lokalet før åpningen og sitter igjen med en åpen og stilig butikk og smykkeverksted.

– Vi har satt opp lyse vegger, lagt nytt golv og gjort det mer åpent. Vi er strålende fornøyde med resultatet, forteller Asta Gautland Andersen.

Ikke helt ferdig
Selve butikken er ferdig men verkstedet jobber de fremdeles med.

– Vi bor fremdeles i en del kasser. Der tar tid å få til alt sammen, men vi skal bruke den tiden. Nå var det viktigste å få åpnet butikken og vise at vi er i gang.

Selve butikken har blitt en del større, men det har gått på bekostning av verkstedet, forteller Gautland Andersen.

– Før hadde vi ett stort verksted, nå har vi flere små og må løpe litt mellom de.

Ett av de nye verkstedene er inne det som tidligere var bankhvelvet, der har de plassert loddestasjonen, noe som gjør det ganske brannsikkert.

Jobber med synliggjøring
Gautland forteller at så langt har kundene funnet frem til den nye butikken, men at de jobber med å gjøre seg mer synlig.

– Vi får snart opp et skilt på veggen og vi må være flinke til å fortelle og legge ut på sosiale medier om at vi har flyttet ut hit. Nå gleder vi oss til en sommer med masse folk, avslutter Asta Gautland Andersen.