Mann blottet seg for unge jenter

En mann skal søndag ettermiddag ha blottet seg for to unge jenter i Risør.

Tekst: Tore Myrberg :Foto arkiv

Det er Tvedestrandsposten som skriver om saken, og de skal ha kjennskap til at mannen onanerte foran jentene. (Risør, Politiet i Agder | Risør: Mann skal ha blottet seg for to ungjenter  Risør, Politiet i Agder | Risør: Mann skal ha blottet seg for to ungjenter (tvedestrandsposten.no) Saken krever abonnement hos Tvedestrandsposten for å leses. politiet bekrefter overfor avisa at de har mottatt en melding om blotting, og at de rykket ut til det aktuelle området.

– Vi har vært og snakket med jentene, men har så langt ikke klart å finne noen som samsvarer med den beskrivelsen jentene har gitt, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal i Politiet i Agder til Tvedestrandsposten.