Finnes bolig er fra 1,5 til 7,8 millioner

Det er stort spenn mellom rimeligste og dyreste bolig til salgs i Risør akkurat nå. Vi har sjekket prisene.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Fra salgsoppgaven på Finn.no

Dyreste leilighet på Finn ligger ute til 7,8 millioner kroner, og er over seks millioner dyrere enn den rimeligste.

For den prisen får man en leilighet med fire soverom og 144 kvadratmeter å boltre seg på i prosjektet «Himmel og Hav» i Oterlia.

Mer i høy prisklasse

Det er det lokale firmaet Smedby Eiendom som står bak utbyggingen, som har panoramautsikten som en vesentlig del av markedsføringen.

Her finner du annonsen på finn.no: HIMMEL OG HAV RISØR | NYE LEILIGHETER MED PANORAMA UTSIKT! 5/27 SOLGT. | FINN.no

Det skal sies at man kan komme inn i fellesskapet i utbyggingen for en lavere sum, da rimeligste leilighet er en toroms på 52 kvadratmeter til 2,9 millioner.

Av andre boliger i den litt høyere prisklassen finner vi en enebolig i Lindknuten til 6,4 millioner kroner, hvor megler har fått inn et bud.

Også Risørholmen har lagt ut leiligheter i det som er byggetrinn fire, hvor man kan få seg bolig til 6,25 millioner kroner. For den summen får man en fireroms leilighet i tomannsbolig med tre soverom og 83 kvadratmeter boflate. En av grunnene til prisen er nok at det ikke er boplikt i leiligheten.

«Rimeligste» må totalrenoveres

Totalt ligger det pr. mandag 26. juli ute 64 boliger til salgs i Risør. Og det er ingen som ligger under millionen denne for øyeblikket. «Rimeligste» bolig er et totalrenoveringsprosjekt på Kamperhaug til 1,5 millioner kroner, men her blir prisen langt høyere før det hele står ferdig.

Les mer om denne boligen på finn.no ved å følge denne lenken: Idyllisk Sølandshus i Risør – Totalrenoveringsprosjekt | FINN.no

Det skal tas med at alt er gjort klart til renoveringen, inkludert tegninger, slik at man raskt kan ferdigstille det hele om man ønsker.

Det som nok også vil telle positivt for noen, er at boligen har en utleiedel som gjør at man kan oppfylle boplikten gjennom å ha en leietaker i denne.

Reelt billigst

Da er nok en fireromsleilighet i Tjenngate, rett ved kommunehuset, det som faktisk er rimeligste bolig til salg i Risør akkurat nå. For her er prisen satt til 1,6 millioner, og den kan man flytte rett inn i.

Flott leilighet – 3 soverom – God standard – Sentralt beliggende – Parkering – Veranda – Visning etter avtale | FINN.no

Vi gjør oppmerksom på at all vår informasjon er hentet fra annonsene på finn.no, og at det selvsagt kan være noen som selger bolig til høyere eller lavere priser enn det vi har funnet uten å bruke finn.no.