TT-band går nye veier

TT-band satser på country og gospel når de besøker Gjerstad kirke med «For Gud & Hvermansen» søndag 4. september.

Ti musikere gleder seg til et par koselige timer i Gjerstad kirke, som de gjerne vil dele med hele Gjerstad og omegn.

– TT-band er vel ganske kjent for de fleste i området, men denne gang har vi gått nye veier og knyttet til oss flere musikere, nettopp for å kunne gi publikum en herlig og allsidig blanding av country og gospelmusikk. Denne kvelden vil du få høre låter gjort kjent av så forskjellige artister som Johnny Cash, Pam Tillis og Mary Mary, forteller Anne Karin Andersen i TT-Band.

Tidligere har TT-Band gjestet flere kirker på Sørlandet, og responsen fra publikum har vært over all forventning.

– Konserten bygger på gamle, amerikanske tradisjoner, hvor country & western ofte hadde sitt utspring fra kirkene. Som oftest da fra sjangeren gospel.

Til alle de som besøker Gjerstad kirke søndag 4. september, lover bandet å ta dem med på en musikalsk reise fra gamle slagere til nye melodier.

– De fleste har nok sikkert hørt «Just a Closer Walk With Thee», «Put Your Hand In The Hand» og «My Church», så her blir det sang og musikk for både Gud og hvermansen, sier Andersen.

TT-Band, også kjent som Tromøy Trioen, er nå blitt til tre trioer på scenen. Med dette som bakteppe sier det seg litt selv at bandet tar med seg både energi og mye lun humor i kirkerommet.

– Nå er det høst og vi kan med god samvittighet trekke innendørs, samles i gode venners lag og la seg underholde.

Og med disse ordene ønsker TT-Band alle hjertelig velkommen til en opplevelse i Gjerstad kirke.